Kirjanpitäjä – Yrittäjän paras ystävä

450a2145_ok_pp_mv
Olen koulutukseltani yo-merkonomi, KLT-kirjanpitäjä ja yritysneuvoja. Olen työskennellyt taloushallinnon parissa koko työelämäni, niin pienten yritysten kuin kansainvälisten konsernienkin parissa. Oma tilitoimisto minulla on ollut viisi vuotta, ensin nimellä Tilitoimisto Päivi Tervonen ja vuoden 2017 alusta alkaen nimellä Tilitoimisto Taloushoitola.

 

Jatkuva kouluttautuminen takaa tilitoimiston laadun

Taloushoitola on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Auktorisointi edellyttää jatkuvaa täydennyskoulutusta samoin kuin suorittamani KLT-kirjanpitäjän tutkinto. Ammattitaidon ylläpitäminen jatkuvalla koulutuksella takaa Taloushoitolan laadun ja varmistaa, että minulla on jatkuvasti tarjota yrittäjille viimeisin ja ajankohtaisin tieto olipa kyse verosuunnittelusta tai arvonlisäveron muutoksista.

 

Luottamuksellinen suhde kirjanpitäjään on yrittäjän etu

Tilitoimiston asiakkuus vaatii luottamuksen. Sen vuoksi haluan tavata jokaisen asiakkaani heti henkilökohtaisesti ja voimme yhdessä miettiä olisinko minä sopiva juuri sinun yrityksesi talousasioiden hoitajaksi. Nykypäivänä tapaaminen voidaan hoitaa myös esimerkiksi skypen välityksellä. Ideaali tilanne on silloin kun luottamus syntyy ja yrittäjä voi kokea kirjanpitäjän parhaaksi ystäväkseen yritysasioissa. Siitä hyötyy ennen kaikkea yrittäjä. Kun kaikista asioista, niistä vaikeimmistakin, voi puhua luottamuksellisesti ja avoimesti, voidaan monet karikot ja kuopat yrityksen taipaleella estää.

 

Seuraa blogiani ja Taloushoitolaa Facebookissa ja Twitterissä niin sinäkin pysyt kärryillä yritykseesi liittyvistä ajankohtaisista teemoista.