Neuvonnalla eteenpäin!

Suunnitteletko isoja investointeja? Mietitkö työvoimakustannusten vaikutuksia? Oletko varma, että olet hinnoitellut tuotteesi oikein?

Yrittäjät arastelevat usein yhteydenpitoa kirjanpitäjään. Omat huolet ja murheet tuntuvat pieniltä, ja ehkä tyhmiltäkin. Tyhmiä kysymyksiä ei kuitenkaan ole olemassa. Ammattitaitoni talousasioissa yhdistettynä yritysneuvojan tutkintoon antaa minulle erinomaiset mahdollisuudet neuvoa yrittäjiä kaikissa yritystoiminnan taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Jos olet vasta perustamassa yritystä, neuvon kädestä pitäen kuinka yritys saadaan toimintaan, ja mitä asioita sinun pitää ottaa huomioon.

Jos yrityksesi on jo toiminnassa ja olet suunnittelemassa esimerkiksi isoja investointeja, voin auttaa sinua laskemaan kuinka paljon tarvitset vierasta pääomaa ja missä ajassa investoinnit poistetaan kirjanpidossa ja verotuksessa. Kun yrityksesi kasvaa ja on aika palkata lisää työvoimaa, autan sinua laskemaan työvoimakustannusten merkitykset ja myös laskemaan oikean hinnan omalle työllesi.

Tuotteiden hinnoittelu ei aina ole yksinkertaista, myös siinä voin olla avuksi.  Erityisesti pienyrittäjät eivät usein mieti tarpeeksi mikä heidän yritystoimintansa kriittinen piste on. Verotuksen kanssa toimitaan usein jälkijunassa, ja tuskaillaan isojen jäännösverojen kanssa.

Jos siis esimerkiksi budjetin laatiminen tuntuu vaikealta, tai työvoimakustannusten tai tuotteiden hinnoittelu aiheuttaa päänsärkyä, varaa minulle aika niin pohditaan asiaa yhdessä.

Neuvontapalveluihin et tarvitse erillistä asiakkuutta.

Ota yhteyttä niin sovitaan aika neuvonnalle tai osta neuvontapalveluaikaa suoraan tältä sivulta.

Osta neuvontapalveluja

Verkkokaupassa myytäviin tilitoimistopalveluihin sovelletaan taloushallinnon yleisiä sopimusehtoja TAL2018