Uudet tuulet puhaltavat

Tilitoimisto Päivi Tervonen on 1.1.2017 alkaen Tilitoimisto Taloushoitola.

Nimenmuutoksen myötä asiakkaideni valittavissa on uudenlaisia ja laaja-alaisia palvelupaketteja ja viestintä tehostuu. Halutessasi voit jättää entistä enemmän yrityksesi taloushallintoa ja verotusta koskevia asioita tilitoimiston hoidettavaksi ja keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Hyvä palvelu on minulle sydämen asia. Ja haluan jatkossa palvella asiakkaitani entistä paremmin. Nyt minulla on siihen myös aikaisempaa vahvempaa osaamista ja tietotaitoa uusien koulutusten myötä.

Taloushallintoliitto auktorisoi tilitoimisto Päivi Tervosen toukokuussa.  Auktorisointi tarkoittaa, että tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu.

Tammikuussa sain päätökseen puolitoista vuotta kestäneet opintoni ja suoritin yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Sitä ennen olin suorittanut taloushallintoalan asiantuntijatutkinnon, KLT-tutkinnon.  Procountorin sertifioitu osaaja -diplomin sain syksyllä 2016, joten olen myös sähköisen taloushallinnon ammattilainen.

Tilitoimistoni siirtyi sähköiseen taloushallintoon jo vuonna 2013 ja olen siitä lähtien hehkuttanut paperittoman taloushallinnon etuja. Toivoisinkin, että voisin innostaa kaikkia pienyrityksiä ottamaan rohkeasti askeleen eteenpäin tässä asiassa!

Kiinnostus omaan alaani ja uteliaisuus on aina ajanut minua eteenpäin hankkimaan uutta tietoa. Pidän osaamistani jatkuvasti ajan tasalla osallistumalla ajankohtaisiin koulutuksiin.

 

Tervetuloa tutustumaan uusittuihin palveluihini ja nettisivuihini!

Comments are closed.